dijous, 24 d’octubre del 2013

Com es fa?

INGREDIENTS:
·Arròs per a sushi ja preparat
·1 filet de pollastre arrebossat
·3 làmines de algues nori
·Wasabi
·Gingebre dolç confitat
·Salsa de soja

Elaboració pas a pas:

·Començarem tallant el filet a tires. Reservem, a més hem posat alvocat i salsa allioli.
D'altra banda posem un bol amb aigua freda per humitejar-nos les mans i que l'arròs no s'enganxi. A més a l'estoreta de fer el sushi li posem film pel voltant. Així serà molt més net fer el sushi.

  


·Posem l'alga nori, partida per la meitat, en l'estoreta, amb la brillantor cap avall. Després ens humitegem les mans amb l'aigua freda i agafem l'arròs, ve a ser uns 80 grams d'arròs. El premem una mica, el posem sobre l'alga i el escampem sense prémer en excés, ha de quedar esponjós. I hem de deixar com un dit lliure a la part més allunyada.





·En la meitat inferior col · loquem una tira de pollastre. Com es veu a la foto. I després vam començar a enrotllar en tres passos. A cada pas pressionarem. Així fins aconseguir que quedi ben tancat. La forma, doncs pot ser rodona o el podem deixar com rectangular.





·Un cop acabat el tallarem en 8 porcions amb un ganivet ben esmolat. Abans de tallar el humitegem així evitem que s'enganxi l'arròs. A més el tall ha de ser net, movent bé el ganivet sense pressionar.
 

5 comentaris:

  1. Qué hambre niñaaaa! Mai he probat el Sushi pero m'entren ganes de probar-lo, té molt bona pinta!

    ResponElimina
  2. A mi m'encanta el sushi!
    M'ha agradat veure com es fa el sushi! Gracies per la publicació :)

    ResponElimina
  3. Mai he provat el sushi, però tinc ganes de provar-lo algun dia! M'ha semblat interessant veure com es fa!

    ResponElimina
  4. Yo tampoco nunca he probado el sushi y la verdad que tampoco lo pienso hacer, el pescado crudo me da asco :( en general esta super bien tu blog! :D me gusta la idea.

    ResponElimina